fbpx

Salon kuhinj Erjavec v Ljubljani

V podjetju Pohištvo Erjavec si že vse od začetka prizadevamo, da bi svojim strankam ponudili kuhinje, narejene po njihovih meri in željah. Naš salon kuhinj je opremljen tako s klasičnimi kot modernimi kuhinjami, ki bodo zanesljivo zadovoljile še tako različne okuse. Pričakovanja za novo kuhinjo se razlikujejo od posameznika do posameznika, najlažje pa se je odločiti, če kuhinjo vidite in začutite. Osnovne ideje za kuhinjo se običajno porodijo že doma, a malokdaj ostanejo nepremenjene do konca procesa načrtovanja. Po ogledu številnih kuhinj, ki jih ponuja naš salon kuhinj v Ljubljani in ob posvetovanju z našimi strokovnjaki, boste našli še boljše in izvirnejše ideje.

Kaj je najbolj pomembno pri izbiri kuhinje

Ko načrtujete novo kuhinjo, sta najbolj pomembni dve stvari: videz kuhinje, ki mora ustrezati vašemu okusu, in pa postavitev kuhinje oziroma razporeditev elementov, ki mora čim bolj izkoristiti prostor, ki ga imate na voljo. Pri prvem je največ na vas, saj ste edini, ki veste, kaj vam vizualno najbolj ustreza. S pregledom ponudbe v salonu kuhinj pa zagotovo lahko dobite nove ideje za kuhinje, ki vas bodo navdušile. Ljudje običajno hitro vemo, kaj nam estetsko ustreza – če stopite v prostor in se nemudoma počutite kot doma, potem bo to zagotovo prava kuhinja za vas. Druga stvar (prostorska ureditev), pa zna biti veliko trši oreh. Običajni naročniki imajo zgolj omejeno arhitektsko znanje, zato bodo težko znali poiskati najboljše rešitve za maksimalen izkoristek prostora. Pri tem vam vsekakor najbolj pomaga strokovnjak, ki ima veliko izkušenj, se spozna na različne potrebe posameznikov in družin v kuhinji in vam lahko predlaga ideje za kuhinje, na katere sami še pomislili niste. Na koncu pa je odločitev seveda vedno samo vaša.

salon kuhinj erjavec

Kje se nahajamo in kakšen je proces načrtovanja kuhinje

Salon Kuhinj Erjavec se nahaja na Koreninovi 13 v Ljubljani, na zelo priročni lokaciji, kjer vas z veseljem pričakujemo. Najlažje bo, da si rezervirate svoj termin za svetovanje, in sicer na telefonski številki 01/256 67 26 ali 01/256 04 26, lahko pa tudi prek elektornske pošte info@kuhinje-erjavec.si. S seboj prinesite tloris prostorov, saj se brez njega težko pogovarjamo o konkretnih rešitvah. Za prvi vtis si sicer lahko pogledate kar fotografije na naši spletni strani.

Ne glede na to, ali si želite klasično oblikovane ali sodobne kuhinje, je naš salon kuhinj pravi kraj za vas. Tu boste dobili marsikatero idejo za kuhinje, hkrati pa se boste lahko z našimi svetovalci pogovorili o svojih željah in zahtevah. V salonu kuhinj vam tudi izrišemo tridimenzionalni model vaše kuhinje, tako da si boste zlahka predstavljali, kakšna bi bila kuhinja videti z izbranim pohištvom in postavitvijo. Pri izrisu lahko poljubno spreminjate barve, materiale in postavitve ter najlažje primerjate, katera možnost vam je najbolj všeč.

Zakaj izbrati kuhinjo po meri

Prednost kuhinje po meri je predvsem ta, da se vse odlično prilega vašemu prostoru in vašim potrebam, kar je pri že izdelanih serijskih kuhinjah precej zahteven projekt. Danes se velika večina naročnikov odloča za takšne kuhinje, saj je to že stalnica v našem poslu. Tako lahko najbolje upoštevamo vaše ideje za kuhinjo in v prostor postavimo vso potrebno belo tehniko, ki jo potrebujete za vsakdanje življenje. Pri nas boste dobili veliko praktičnih nasvetov, kako postaviti omarice, na kakšni razdalji naj bodo različni elementi in kateri sodijo skupaj (na primer pult, pečica, umivalnik …).

Kar se okusa in želja tiče smo ljudje bodisi ljubitelji klasičnih barv, materialov in postavitev pohištva bodisi prisegamo na sodobne linije, moderne materiale in barvno lestvico. Salon kuhinj Erjavec v Ljubljani ponuja kakovostne kuhinje po meri za vse okuse, celo za tiste, ki si drznejo mešati klasiko in sodobne trende, kar je ena izmed smernic sodobnih oblikovalcev. Z veseljem vam pomagamo izbrati idealno kuhinjo, ki vam bo služila vrsto let.

Kuhinjsko pohištvo Erjavec je preverjeno dobra izbira

Med razlogi, zakaj izbrati naše kuhinje, je prvi zagotovo ta, da je naše pohištvo zares visoko kakovostno. Uporabljamo odlične materiale, sami vodimo celotno proizvodnjo, zato jo lahko tudi popolnoma nadziramo, smo natančni in zanesljivi. Naši arhitekti imajo dolgoletne izkušnje na področju notranjega opremljanja, zato vam bodo znali predstaviti ideje za kuhinjo, prilagojeno vam, vašemu prostoru in vašim navadam. Ponudba na trgu je velika, zato se zavedamo, da se je treba maksimalno potruditi za vsako stranko. Individualen pristop, kakovost izvedbe, tradicija podjetja in unikaten dizajn nas uvrščajo med najbolj zaželene proizvajalce kuhinj.

Smo spoštljivi, odgovorni in se vedno držimo zastavljenih rokov. Kuhinjo po meri vam dostavimo v največ dveh mesecih od potrjenega naročila. Naj vas torej še enkrat povabimo v naš salon kuhinj z obljubo, da pri nas dobite celostno storitev, od svetovanja in načrtovanja do izrisa in profesionalne montaže, ki je prav tako potrebna za dolgo življenjsko dobo pohištva. Pri nas dobite funkcionalnost, vrhunski dizjn in kakovost, ki vas bo navdušila.

Vabljeni k ogledu galerije kuhinj!