fbpx

Prodaja kuhinj in drugega pohištva

Prodaja kuhinj lahko pomeni zgolj to, torej le prodajo, po drugi strani pa je možna celostna storitev, ki vključuje individualno svetovanje pred odločitvijo za nakup, načrtovanje in 3D-izris kuhinje ter nato še profesionalno izdelavo po meri in montažo. Večina tistih, ki načrtujejo nakup kuhinje, bi se verjetno strinjala, da se zdi druga opcija, ki ni omejena izključno na prodajo, ampak temelji na celostnem pristopu, mnogo bolj mamljiva. Pri nakupu je namreč treba sprejeti ogromno pomembnih odločitev, zato je izredno dobrodošlo, da imate pri tem pomoč strokovnjaka, ki ga ne skrbi zgolj uspešna prodaja, ampak predvsem zadovoljstvo strank.

Sodobna kuhinja je praktična in estetsko dovršena

Spremenjene zahteve sodobnega časa so prispevale k temu, da je povprečna sodobna kuhinja videti precej drugače od tistih, ki so bile popularne v preteklosti. Danes daje vse več ljudi pri nakupu prednost funkcionalnosti. To pomeni, da kuhinjsko pohištvo zajema zgolj tiste elemente, ki so resnično nujni. Prenatrpanost namreč zmanjšuje uporabnost prostora in po nepotrebnem podaljšuje čas, ki je potreben za pripravo obrokov. Poleg tega pa je večina ljudi, ki se odločajo za nakup kuhinje, zelo pozorna na to, kako zahtevno in zamudno bo vzdrževanje ter čiščenje materialov, iz katerih je izdelano kuhinjsko pohištvo. Vse to pa še ne pomeni, da sodobna kuhinja ne more biti obenem estetska. Povsem nasprotno. Nikakor ni treba, da se pri nakupu omejujete pri svojih željah, saj imate lahko spoj obojega – izjemne funkcionalnosti in prefinjene, elegantne lepote elementov.

prodaja kuhinj

Klasične ali moderne kuhinje – izbira pri nakupu kuhinje je vaša!

Okusi se seveda razlikujejo. Posledično je ideja tega, kako je videti lepa notranja oprema, pri vsakem posamezniku malce drugačna. Na srečo prodaja kuhinj danes vključuje najrazličnejše sloge, barve, materiale, zaključne sloje (mat, sijaj), postavitve itn. Vi ste torej tisti, ki odločate, kako bo videti pohištvo. Pri nakupu se lahko denimo omejite na zelo moderne kuhinje, katerih prodaja je v zadnjih letih močno narasla. Te so zasnovane v skladu z minimalistično estetiko oz. z načelom »manj je več«. Posledica tega so prečiščene, ostre linije, ki jasno razmejujejo posamezne ploskve. Oblikovalske rešitve tako prepletajo preprostost in elegantnost s futurističnim pridihom, kar odraža tudi barvna paleta tipične moderne kuhinje, ki je običajno omejena na belo in črno z dodatkom kovinskih tonov. Takšne moderne kuhinje se pogosto znajdejo celo v najbolj luksuzno opremljenih domovih. Po drugi strani pa je še vedno izjemno priljubljen tudi klasični slog opreme, kjer je malce več pozornosti posvečene detajlom oziroma dekorativnim elementom. Če želite, da bo podoba prostora še nekoliko razkošnejša, pa priporočamo, da razmislite o izdelavi elementov v rustikalnem slogu, ki je prepoznaven prav po številnih detajlih, hkrati pa predstavlja rustikalni dekor tesnejšo vez z bolj naravnim, podeželskim okoljem in s tradicijo.

Celotno kuhinjsko pohištvo bo izdelano po meri

Prodaja kuhinj, ki je, kot je to razvidno že iz našega naziva, osrednja dejavnost podjetja Kuhinje Erjavec, je del celostnega procesa, ki se začne s skrbnim načrtovanjem, pri katerem stavimo na individualni pristop. Posvetimo se vsaki stranki in poskrbimo, da so uresničene vse vaše želje. Sam nakup in montaža sta nato le pika na i. Pri tem naj poudarimo, da gre za izdelavo in prodajo po meri oz. po naročilu. Tako ne bo nevarnosti, da bi prostor ostal neizkoriščen, kot se to zlahka zgodi, če se odločite za nakup vnaprej izdelanih elementov, ki se prodajajo v večjih pohištvenih salonih. Da bi se izognili kakršnim koli odstopanjem, je pomemben del naše prodaje oziroma izdelave priprava 3D-izrisa.  Preden se dokončno odločite za naročilo oz. za nakup, imate možnosti, da primerjate različne opcije razporeditve elementov, preizkusite barvne kombinacije, ki so v vašem ožjem izboru itn. Prisluhnemo vsem predlogom in vnašamo popravke, dokler ne boste povsem zadovoljni, kar je vsekakor najpomembnejši cilj naše prodaje oziroma dejavnosti, s katero se ukvarjamo.  

Izdelava in prodaja kuhinj sta le del naše ponudbe

Čeprav je prodaja kuhinj, ki vključuje svetovanje, računalniški izris, izdelavo po meri in povsem na koncu še montažo, glavna dejavnost našega podjetja, pa smo vam na voljo še za nekoliko drugačne projekte. S tem imamo v mislih predvsem izdelavo in prodajo notranje opreme za druge prostore vašega doma. Prodajo kuhinj je leta 2008 dopolnila prodaja opreme za jedilnice, spalnice, dnevne sobe, predsobe, kopalnice itn, ki poskrbi, da se med gole stene vašega doma naseli domačnost. Tudi v tem primeru gre za prodajo opreme, ki je izdelana po meri. Poleg izdelave in prodaje elementov za dom pa se v zadnjem času pogosto ukvarjamo še z ustvarjanjem opreme za poslovne prostore. Poskrbimo torej, da sta vaše domače/bivalno in delovno okolje opremljena tako, da bosta zagotavljala optimalno udobje. Obiščite nas v našem salonu na Koreninovi 13 v Ljubljani, kjer smo vam na voljo za osebno svetovanje (termin za to je mogoče rezervirati kar na naši spletni strani). Ne ustrašimo se niti najzahtevnejših izzivov, saj nam naše dolgoletne izkušnje omogočajo, da uresničimo celo vaše najbolj drzne zamisli!

Zasnova kuhinje oz. načrtovanje kuhinje – podrobneje