fbpx

Za vas ustvarjamo najlepše kuhinje vrhunske kvalitete

Kuhinja predstavlja srce vsakega doma, zato je prav, da ji pri opremljanju posvetimo posebno pozornost oziroma se njene prenove lotimo premišljeno. V podjetju Kuhinje Erjavec smo specialisti za načrtovanje, izdelavo in montažo sodobnih, funkcionalnih in kvalitetnih kuhinj – po vaši meri. Naši strokovnjaki za vas izdelajo kuhinjo, ki se bo ujemala z vašimi željami in obenem kar najbolj optimalno izkoristila prostor, ki ga imate na voljo. Za vas lahko ustvarimo unikatno kuhinjo, ki je brez aparatov ali pa popolnoma opremljena. V tem primeru vam ponudimo vgradnjo najboljših aparatov bele tehnike kakovostnih proizvajalcev, s katerimi sodelujemo. Ne glede na prostor, mi imamo rešitev – specializirani smo tudi za izdelavo majhnih kuhinj z otokom, pri čemer lahko na videz še tako neuporaben in majhen prostor spremenimo v vašo sanjsko kuhinjo. Če izdelavo svoje najlepše kuhinje zaupate nam, vam garantiramo, da ne boste razočarani, saj vam bo služila še dolga desetletja in vas navduševala s svojim dizajnom, uporabnostjo in kvaliteto.

Kvalitetne kuhinje, ki sledijo sodobnemu življenjskemu slogu

Zavedamo se, da so navade današnjega človeka drugačne, kot so bile nekoč – zato v podjetju Kuhinje Erjavec pri načrtovanju kuhinj prisluhnemo individualnim potrebam in željam posameznika oziroma celotne družine. Pri izdelavi kuhinj se poslužujemo kakovostnih materialov z dolgo življenjsko dobo. Kuhinjo lahko nadgradimo z različnimi tehnološkimi rešitvami in tako še povečamo udobje ob njeni uporabi. Pri zasnovi kuhinje vam na podlagi naših bogatih izkušenj in znanja svetujemo, katera rešitev bi bila najprimernejša za opremljanje vašega doma. Rezultat je unikatna in kvalitetna kuhinja, ustvarjena po vaši meri.

Zasnova moderne kuhinje – dizajn prepustite našim izkušenim arhitektom

Za dobro kuhinjo stoji veliko premišljenega načrtovanja in pri tem vam lahko pomagajo naši izkušeni strokovnjaki. Pri snovanju kuhinje je pomembno denimo to, kako bo povezana z ostalimi prostori, zlasti jedilnico. Naši arhitekti imajo dolgoletne izkušnje na področju notranjega opremljanja, zato vedo, kako morajo biti izbrani, postavljeni in usklajeni notranji elementi in aparati. Svetovali vam bodo tudi glede dizajna in barv kuhinjskih elementov. Tako bosta uporabnost in izkoristek prostora maksimalna, vaša kuhinja pa bo izgledala kar najbolj lično in privlačno. Upamo si trditi, da bo postala najljubši kotiček vašega doma, na katerega boste upravičeno ponosni!

Smo družinsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo na področju izdelave pohištva. Ne oklevajte, rezervirajte svoj termin in nas obiščite v salonu na Koreninovi 13 v Ljubljani. S seboj prinesite tloris prostorov, mi pa vam bomo izdelali 3D-izris. Kuhinjo vam bodo izdelali naši izkušeni mojstri in vam jo na koncu tudi montirali – pri vas bo v roku dveh mesecev od naročila.