fbpx

Moderni dnevni regali za popoln videz

Ste v kočljivem trenutku prenavljanja ali opremljanja dnevne sobe, pa ne veste kako naprej? Z modernimi dnevnimi regali vam bomo pričarali estetski in funkcionalen dom. Dnevna soba je središče vašega doma, kjer preživljate veliko svojega prostega časa. Prav zato je pomembno, da je ta kar se da udobna, funkcionalna in lična. Da bo vaša dnevna soba lepa, udobna in prijetna, bomo poskrbeli mi z našo pestro ponudbo pohištva za dnevne sobe.

dnevni regali moderni

Moderno pohištvo za dnevne sobe

Izbirate lahko med najrazličnejšimi materiali, barvami, dizajni in postavitvami pohištva. Dnevne sobe bomo za vas oblikovali in naredili postavitev v 3D izrisu, ki vam bo bolj nazorno pomagal pri dejanski predstavi vaše bodoče dnevne sobe. Pri načrtovanju vaše dnevne sobe vam pomagamo s strokovnimi nasveti in znanjem, vendar v celoti upoštevamo vaše želje in zahteve po uporabnosti. Poleg kvalitetnih modernih dnevnih regalov vam ponujamo pestro izbiro pohištva za dnevne sobe, kot so  lične sedežne garniture, mizice, raznih komode, omare in dekorativni elementi . Te so vam na voljo v različnih barvah in dizajnih. Sami izbirate, ali želite moderen ali klasičen slog. Vsekakor pa vam strokovno svetujemo in ponudimo najrazličnejše možnosti.

Moderni dnevni regali so glavni element pohištva dnevne sobe

Moderni dnevni regali zasedajo večji del dnevne sobe, prav tako služi kot nek okvir, kjer so nameščeni vsi pomembnejši elementi, kot je televizija, telefon ipd. Nekaj pozornosti morate nameniti tudi kvalitetni in udobni sedežni garnituri ter klubski mizici, ki naj se sklada z modernim dnevnim regalom na drugi strani. Seveda pa se morajo ti skladati z drugim pohištvom v dnevni sobi, hkrati pa mora biti praktično za odlaganje. Moderno pohištvo je večinoma minimalistično z ravnimi linijami in nevpadljivimi barvnimi toni, ki je oblikovano z nizkimi elementi. Tako pohištvo omogoča veliko maneverskega prostora za dodajanje drugih elementov in kosov pohištva, saj se zlije z drugimi oblikami in dizajni. Vaša dnevna soba je s takim modernim pohištvom in modernim dnevnim regalom videti sodobna, prostorna in estetsko oblikovana. Tako funkcionalno in lično opremljena dnevna soba vam nudi udobno zatočišče in prostor za izkoriščanje prostega časa. Ob pestri izbiri sodobnega pohištva v naši ponudbi vam pomagamo in svetujemo pri načrtovanju dnevne sobe in tudi drugih prostorov v vašem domu izključno po vaših željah. Ob načrtovanju izdelamo tudi 3D izris za lažjo predstavo. Nato poskrbimo za nabavo, dostavo in montažo celotnega pohištva po najnižjih cenah. Za dodatne informacije si oglejte našo spletno stran s pestro ponudbo  ali nas obiščite v razstavnem salonu in z veseljem vam bomo pomagali.