fbpx

Mnenja strank – kuhinje Erjavec

1. Gospod Erjavec je popolnoma upošteval moje želje glede izgleda kuhinje in jih celo izboljšal v estetskem merilu. Že pri prvem obisku so nam znali svetovati zelo strokovno in prijazno. Tudi montaža je bila opravljena hitro.

Zadovoljna stranka

2. Arhitektkin izris kuhinje po naših željah in zamislih, z odličnimi njenimi idejnimi ter rešitvami, je presegel vsa naša pričakovanja – pohvalila bi

• strokovnost in prijaznost vseh s katerimi sem bila v stiku

• odprtost za vsa mogoča dogovarjanja in usklajevanja pri izbiri pohištva

• točnost roka montaže

• kvalitetno, pazljivo in strokovno montažo kuhinje ter dnevne sobe

Zadovoljna stranka

3. Predvsem me je v nakup prepričal osebni pristop in osebna obravnava mojih želja in njihovo upoštevanje ob prepričljivih nasvetih (zakaj nekaj je smotrno in zakaj drugo ni). Prav ta del prodajnega postopka poudarim vsakemu, ki mojo kuhinjo vidi in vpraša, kdo jo je izdelal. Razmerje med ceno in kakovostjo pošteno povedano: ko dobiš predračun ti sicer zapre sapo, ko pa je izdelano in postavljeno si enostavno zadovoljen, da si se odločil za Mizarstvo Erjavec!!! Le tako naprej!

Zadovoljna stranka

4. Že tretjič smo se odločili, da nam kuhinjo izdelajo v Mizarstvu Erjavec (Koreninova 13). Še več, ker znajo prisluhniti vsaki najmanjši želji potrošnika in ker so izdelki izdelani res profesionalno smo jim zaupali izdelavo pohištva za prav celo stanovanje. Ob tej priliki se zahvaljujem tudi arhitektki ga. Mateji Logonder, ki je znala izkoristiti z idejami prav vsak kotiček.

Hvaležna Zdenka in Dušan

5. Delajte kvalitetno! Še naprej delajte tako kot ste do sedaj. S kuhinjo smo zelo zadovoljni in smo jo priporočili ostalim znancem.

Zadovoljna stranka