fbpx

Lesene kuhinje

Kljub tehnološkemu napredku in vstopanju različnih sodobnih materialov tudi na pohištveno področje, so lesene kuhinje po priljubljenosti še vedno v samem vrhu. V podjetju Kuhinje Erjavec izdelujemo lesene kuhinje po meri že vrsto let. V nasprotju s splošnim prepričanjem pa lesena kuhinja ni le klasične oblike ali morda rustikalna kuhinja, temveč je lahko kuhinja povsem sodobne oblike – moderna kuhinja s sodobnimi linijami, ki pa ohranja vse dobre lastnosti lesene kuhinje. Kuhinje Erjavec je družinsko podjetje, v katerem prisegamo na pristen odnos s strankami, katerega temelj je upoštevanje njihovih želja in strokovno svetovanje.

Lesena kuhinja je lahko tudi moderna

Če bi radi kuhinjo modernega videza in sodobnih barv niti najmanj ne pomeni, da si ne morete izbrati lesene kuhinje. Izdelki našega podjetja dokazujejo, da lahko tudi kuhinja iz lesa sledi modnim pohištvenim trendom. Z izdelavo 3D izrisa se boste prepričali, da to drži. Kuhinje iz lesa različnih modelov in barv ohranjajo vse prednosti, ki jih ponuja les: so prijazne do okolja, trpežne, prostor pa napolnijo s posebno toplino in domačnostjo. Hkrati pa so izjemno modernih oblik – če si seveda to želite. Na voljo pa imamo tudi lesene kuhinje klasičnega videza, ki bodo ugajale predvsem tistim, ki prisegajo na tradicionalne barve in oblike.

Lesene tradicionalne kuhinje

Največkrat se za lesene tradicionalne kuhinje odločajo tisti, ki svoj dom opremljajo v podeželskem slogu, a vedno več je tudi tistih, ki takšno kuhinjo kombinirajo z modernimi prostori. A kljub vsemu kuhinje iz lesa še vedno nehote povezujemo s podeželskimi hišami, iz katerih prijetno diši po doma pečenem kruhu in nas prijazno vabijo v svoj objem. Ne glede ena to, ali je lesena kuhinja tradicionalna ali modernejšega videza, lahko z gotovostjo zatrdimo, da lesene kuhinje ohranjajo visoko kakovost in poseben čar.