fbpx

Lesene kuhinje – klasika je večna

Če ste doslej mislili, da so lesene kuhinje rezervirane samo za podeželjske ali kmečke hiše ste se motili. V podjetju Erjavec vam izdelamo leseno kuhinjo, ki jo boste lahko kombinirali tudi z ostalimi modernimi prostori. Dokazali smo že, da lahko tudi leseno kuhinjo, ki jo opremimo z modernim pohištvom, spremenimo v čudovito nekoliko moderno leseno kuhinjo s posebnim karakterjem. Poleg lesene kuhinje po meri si pri nas lahko zagotovite še belo tehniko ter smiselno dopolnite videz vaše lesene kuhinje. Ker uporabljamo samo prvovrstne materiale si boste morda zaželeli poleg lesene kuhinje preurediti še kakšen prostor v vašem domu. Lesene kuhinje so morda res klasika, vendar s pravimi detajli lahko sestavite prefinjeno vez med klasičnim in modernim. Izberite kombinacijo lesene kuhinje in moderne jedilnice. Morda vas navduši!

Klasične kuhinje – večna eleganca

Ste tudi vi ljubitelj klasične kuhinje, saj prisegate na večno eleganco klasičnega pohištva? Se vam dogaja, da imate v mislih natanko, kakšno klasično kuhinjo želite, le da točno take nikjer nimajo, vsaj ne takšne kot si jo želite vi in vse je preveč moderno za vaš okus. V podjetju Erjavec bomo za vas po meri ustvarili klasično kuhinjo umirjenih tonov s pridihom udarnih kontrastov, ki so še vedno v slogu klasike, poskrbeli bomo za najboljšo postavitev klasične kuhinje in z vašo pomočjo vstavili najboljše elemente.

Lesene kuhinje

3D izris kuhinje – opremljanje še nikoli ni bilo tako zabavno

Na našem spletnem portalu sli lahko pogledate nekaj fotografij 3D izrisanih kuhinj, tako boste dobili tudi nek občutek in vpogled v sam 3D izris kuhinje. Namreč 3D izris služi kot nek predogled, kako bi različne kuhinje, glede na vaš načrt, izgledale v vašem stanovanju, katera pozicija, barva, elementi bi ji najbolj pristajali. Na osnovi tega vam izdelamo ve različnih izrisov, lahko tudi 3D izrise ostalih prostorov (jedilnice, predsobe, dnevne sobe) ter tako ugotovimo, kako in kaj bi bila rdeča nit postavitve, izdelave in katera prava uporaba barv ter materialov v vašem domu.