fbpx

3D izris za ostalo pohištvo

Kuhinje za mansarde Naše dolgoletne izkušnje kažejo, da je izjemno malo takšnih stanovanj, ki bi jih zlahka opremili s tipskim pohištvom. Nestandardne dimenzije ali oblika prostora je lahko v tem primeru nepremostljiva ovira. Tipičen primer za takšno težavo so kuhinje za mansarde ali majhne prostore, kjer je treba izkoristiti vsak kotiček, tipske kuhinje pa niso primerne. Izdelava pohištva po meri se izkaže za najučinkovitejšo izbiro, saj si le tako lahko zagotovite, da bo pohištvo res narejeno po meri prostora in v skladu z vašimi željami n potrebami. Naj bo vaša kuhinja izjemna in unikatna ter resnično prilagojena vašim željam – živahna in sodobna ali pa klasična in bolj umirjena – kakor vam pač ustreza.

Kuhinje za mansarde

Kuhinje za mansarde – izkoristite vsak kotiček

Mansarde so odličen primer, kako lahko poševnine v prostoru izrabimo v svojo korist. Tipske kuhinje za takšne prostore niso primerne, saj ne moremo nikoli natanko ujeti poševnine in izkoristiti vsega prostora in dobimo navadno kar nekaj ‘praznih mest’ kamor ne moremo namestiti nobenega kosa pohištva. Če gre za nameček še za majhne prostore ali garsonjere, je težava še toliko večja. A kuhinjske mize in stoli ter omarice so lahko izdelani tudi tako, da izkoristijo vse prednosti prostora in zmanjšajo njegove pomanjkljivosti. V podjetju pohištvo Erjavec kuhinje za mansarde in drugo pohištvo po meri izdelujemo že vrsto let. Na voljo so vam različni materiali, barvne kombinacije in dodatki, s katerimi bo prostor zaživel.

Kuhinje za majhne prostore

Če smo omejeni s prostorom, je treba izkoristiti vse, kar nam nek prostor ponuja. Kuhinje za garsonjere, mansarde in podobne prostore so vedno izziv za naše oblikovalce, saj jim vedno uspe iz na videz povsem nepraktičnega prostora ustvariti funkcionalne in lepe kuhinje. Za mansarde je treba paziti predvsem na poševnine, medtem ko je pri majhnih kuhinjah bistveno, da kljub temu uporabniku na voljo vse, kar ponujajo večji prostori. A z nekaj spretnosti, ki jo prinesejo tudi izkušnje, in dobrimi idejami lahko še tako majhno kuhinjo opremimo s stilom. Oglejte si naše izdelke in se prepričajte sami.