fbpx

Kuhinje Erjavec – prostor z dušo

Kuhinje podjetja Erjavec ter ostalo pohištvo po meri je skrbno načrtovano in izdelano iz prvovrstnih materialov. Naše kuhinje so srce doma, saj jo povežejo z jedilnico ter dnevno sobo v osrednji prostor druženja in zabave z vašo družino in prijatelji. Zato sta za nas načrtovanje in izvedba kuhinje po meri zelo pomembna. Za vse naše kuhinje, ki so v koraku z zapovedanimi trendi, uporabljamo najsodobnejšo tehniko, prvovrstne materiale in izdelujemo kakovostne produkte. Po vaših željah bomo izdelali 3D izris kuhinje in vam olajšali prenekatero odločitev. Ker sta nam kakovostna izdelava kuhinje in ostalih prostorov ter zadovoljstvo kupca zares pomembna, vam na enem mestu nudimo vse:
• Informacije
• Svetovanje
• Načrtovanje
• Izdelava
• Montaža

Pridite in skupaj bomo izbrali najboljšo kuhinjo ter vnesli utrip tudi v ostele prostore vašega doma.

Kuhinje po meri

Kuhinje po meri – klasični in moderni stili

Oblikovalci kuhinj po meri, podjetja mizarstvo Erjavec, smo si za vodilo izbrali kakovost, kar se odraža v vseh naših po meri izdelanih kuhinjah ter drugih prostorih. Naše kuhinjsko pohištvo je izdelano tako, da zadovolji različne ter še tako zahtevne okuse. Namreč poleg klasičnih si pri nas lahko izberete tudi moderne kuhinje po meri. Skupaj bomo izbrali najboljšo barvo, postavitev in vse elemente kuhinje. Da bi bila vaša kuhinja po meri resnično edinstvena, si pri nas lahko izberete tudi elemente bele tehnike priznanih proizvajalcev.

Načrtovanje kuhinje – načrt, ki ga rišejo strokovnjaki

Načrtovanje kuhinje je zelo pomembno, saj bo le ta z vami preživela, kar nekaj časa. Da bi kuhinja po meri bila resnično odraz vaših dolgoletnih želja, lahko zaupate nam. Načrtovanja kuhinje se bomo na vašo željo, s pomočjo načrta, lotili s 3D izrisom kuhinje, na osnovi katerega bomo izrisali različne kuhinje glede na barvo, obliko, postavitev in uporabo elementov. S pomočjo 3D načrtovanja kuhinje bomo lahko ugotovili katera bi bila najbolj primerna za vaš dom. Prav tako se lahko dogovorimo poleg kuhinje, še za izris ostalih prostorov vašega stanovanja.