fbpx

Nova kuhinja – kako izbrati?

Vsaka kuhinja potrebuje podrobni izvedbeni načrt. Arhitekt sodeluje z naročnikom, upošteva njegove želje in se prilagaja prostoru.

Z našim arhitektom se stranka dogovori za sestanek v salonu. Prvi razgovor je bolj informativne narave. Na njem stranka pove svoje želje in navade pri uporabi kuhinje, kaj si želi imeti v svoji kuhinji ter predstavi vizijo, kakšna bi naj bila nova kuhinja. Arhitekt ji pozorno prisluhne in na podlagi tega razgovora pripravi idejni predlog za kuhinjo. S svojim znanjem, izkušnjami in idejami pripravi optimalno rešitev.

Ko je osnutek pripravljen, je čas za predstavitev. S 3D izrisom kuhinje v računalniškem programu se naročniku predstavi nova kuhinja. S pomočjo takega prikaza zelo pomaga stranki pri lažji predstavi. Naročnik z arhitektom skupaj pregleda posamezne elemente v kuhinji, možno dodatno opremo ter gospodinjske aparate.

Ko je idejni osnutek potrjen, se pripravi še izvedbeni načrt z vsemi detajli. Določijo se materiali in obdelava, barva, ročaji…

Ker je velikokrat potrebno prestaviti oz. zamenjati elektro in vodovodne inštalacije, se naredi še skica novih priključkov za gospodinjske aparate. Od tu pa gre kuhinja samo še v proizvodnjo, izdelavo in montažo.

Ko se nova kuhinja načrtuje je zelo pomembno, da zna arhitekt prisluhniti naročniku. Z naročnikom morata vzpostaviti harmoničen dialog. Le na ta način stranka doseže, da bo njena kuhinja takšna kot si želi.

NOVA KUHINJA GALERIJA

Zasnova kuhinje oz. načrtovanje kuhinje – podrobneje

why not find out more