fbpx

Kuhinja po meri – izdelava kvalitetne kuhinje, prilagojene prostoru

Kuhinja po meri je sodobni standard, ki omogoča boljšo funkcionalnost in prilagojenost. Imate tudi vi v mislih svojo sanjsko kuhinjo, a ne veste, kako do nje? Najbolj se ji boste približali s kuhinjo po naročilu. Seveda ima vsak prostor svoje omejitve, a z njimi se soočimo že pri 3D izrisu kuhinje. Ta pokaže, kakšne so vaše možnosti in kako točno bo videti nova kuhinja. Za kvalitetne kuhinje po meri se obrnite na našo ekipo, saj smo izkušeni in delamo s srcem. Kuhinja po meri zagotovo je investicija, a se še kako izplača. Je najbolj premišljena izbira, s katero boste prepričani, da ste denar pametno vložili in odbili prostor, ki povsem ustreza vašim potrebam in estetskim željam. Naj vam ponudimo nekaj koristinh nasvetom, ko prenavljate kuhinjo.

Zakaj se odločiti za kuhinjo po naročilu?

Izdelava kuhinje po meri omogoča neomejene možnosti za izbiro oblik, mer in materialov. V celoti se prilagodimo vašim željam. Če imate namen vgraditi kak poseben element, je kuhinja po naročilu praktično obvezna izbira, priporočamo pa jo tudi vsem v mansardnih stanovanjih, manjših stanovanjih in stanovanjih z nepravilnimi stenami. Za takšne prostore boste namreč težko našli kuhinjo iz tovarniške serije, ki vam bo ustrezala.

Če se odločate za prenovo kuhinje, ker vam stara ne služi dobro, je kuhinja po meri najboljša rešitev. Z njo boste zagotovili, da tokrat dobite prostor, ki vam bo ustrezal še mnogo, mnogo let. Kuhinja po naročilu bo edinstvena ter bo združevala vaš osebni stil, želje in potrebe. Takšne kuhinje kot vi ne bo imel nihče drug, zato vam bo lahko vedno v ponos. Še ena prednost je kakovost izdelave. Pri izdelavi kuhinje po meri se uporabljajo najboljši materialeiin okovja, vse morebitne nepravilnosti in okvare se nemudoma odpravijo, da dobite najboljšo kuhinjo. Za kvalitetne kuhinje po meri je treba zaupati izkušenemu mizarju, kar mi zagotovo smo. Za vsako stranko se maksimalno potrudimo ter znamo izdelovati tako klasične kot moderne elemente. S skupnimi močmi bomo ustvarili kuhinjo vaših sanj.

Kuhinja po meri

Potek načrtovanja nove kuhinje

Vsako načrtovanje je popolnoma individualni projekt. V družinskem podjetju Pohištvo Erjavec smo specializirani za kuhinje po meri, zato dobro vemo, kako se lotiti prenove kuhinje. Prvi korak je izmera prostorov, ki jo lahko opravite sami in načrt prinesete s seboj. S predhodno rezervacijo si zagotovite svoj termin za svetovanje, ki bo le vaš čas z arhitektom. Osnovno orodje, ki ga pri načrtovanju uporabljamo, je 3D izris kuhinje, ki vam bo v veliko pomoč, da si boste znali predstavljati prostor z določenim pohištvom. Prostor bo tako dobil realno podobo, na podlagi 3D izrisa pa se lahko primerjajo različne možnosti in naredijo izboljšave glede postavitve, barv, oblik … Še tako kompleksne ideje s 3D izrisom kuhinje dobijo lepo sliko, zato je to zelo dragoceno orodje za arhitekturno projektiranje in notranje oblikovanje.

Naslednji korak je sama izdelava kuhinje po meri, kar je popolnoma naša naloga. Izkušena ekipa, ki ima veliko znanja o obdelovanju različnih materialov, bo izdelala želene kuhinjske elemente, in to v najhitrejšem možnem roku. Ko bodo pripravljeni, se dogovorimo še za montažo pri vas doma. Tudi to je zelo pomemben del procesa, saj nič ne pomaga, če ste dobili kvalitetno kuhinjo po meri, a je nenatančno zmontirana. Obljubljamo, da bomo tudi zadnji košček sestavljanke izpeljali korektno, hitro, prijazno in strokovno, da boste z novo kuhinjo maksimalno zadovoljni. Z vami bomo torej skozi vse procese. Ta celovita ponudba vam bo izredno olajšala sam postopek, ki bo tako veliko manj stresen in naporen. Komu delo zaupate, je verjetno najpomembnejša odločitev.

Lastnosti kvalitetne kuhinje po meri

Dobro izdelana kuhinja po meri mora zdržati ne leta, ampak desetletja. Je srce doma, praktičen prostor za pripravo hrane in oblikovni biser. Z razvojem tehnologije se v moderno kuhinjo lahko vgrajuje tudi različna multimedija, ki je integrirana v kuhinjske elemente. Kvalitetne kuhinje po meri so izdelane in vgrajene natančno do zadnjega detajla. Nič ni prepuščeno naključju, vsak element je premišljen. Materiali so vzdržljivi in odporni. Videz ustreza vašim željam in osebnemu slogu, kuhinja pa se lepo dopolnjuje tudi z jedilnico in dnevno sobo.

Zakaj smo prava izbira za naročilo kuhinje po meri

Na trgu je veliko ponudnikov, z vseh strani vas napadajo oglasi. Zakaj torej izbrati prav nas?

Imamo lastno proizvodnjo pohištva, ki je strogo kontrolirana in deluje po visokih standardih. Pri nas dobite visokokakovosten 3D izris kuhinje, slovimo tudi po prijaznem in strokovnem odnosu do strank. Vse materiale in barve lahko izberete sami, mi vam samo svetujemo. Če želite, vas arhitekt lahko obišče tudi na domu. Pohvalimo se lahko tudi z dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo. Držimo se dobavnih rokov in smo do strank vedno pošteni. Vse to so razlogi, da se ob prenovi kuhinje oglasite pri nas in si z našo pomočjo ustvarite novo kuhinjo po meri, s katero boste 100% zadovoljni.