fbpx

Kvalitetne kuhinje z elementi v izbranih dimenzijah

Dimenzije elementov za kuhinje so izredno pomembne. Že manjša odstopanja oziroma napake pri načrtovanju povzročijo ogromno težav, ko pride čas za montažo kuhinje. Elementi, katerih dimenzije niso načrtovane zelo natančno, so lahko posledično na koncu bolj ali manj neuporabni. To pa pomeni, da je izjemno važno, da izvedbo projekta zaupate strokovnjakom, ki vam bodo stali ob strani v vseh fazah načrtovanja ter ki bodo poskrbeli za natančne meritve dimenzij in nato za nič manj natančno izdelavo po meri z upoštevanjem teh dimenzij, hkrati pa vseh vaših napotkov glede videza, barve in drugih lastnosti pohištva.

Mini kuhinje zahtevajo še posebej premišljeno izbiro dimenzij elementov

Večina strokovnjakov se strinja, da je eden najzahtevnejših projektov za opremljanje mini kuhinja. Dimenzije elementov tu zahtevajo izredno skrbno načrtovanje, saj moramo najti ustrezno ravnovesje med zadostnim številom delovnih in shranjevalnih površin, ki jih zahteva vsaka funkcionalna kuhinja (viseči elementi in pulti), ter med tem, da ohranimo dovolj prostora, ki omogoča neovirano gibanje med pripravo hrane. S tem nikakor ne želimo reči, da ni mogoče kljub prostorskim omejitvam imeti obojega, ampak predvsem to, da mora načrtovanje potekati korak za korakom, od kosa do kosa, pri čemer moramo dobro razmisliti o vlogi/uporabnosti in o optimalnih dimenzijah vsakega elementa.

Celostno načrtovanje kuhinje in dimenzij elementov: cena zajema tudi izris

Ena največjih odlik, s katerimi se lahko pohvalimo v podjetju Kuhinje Erjavec, je poleg dolgoletnih izkušenj z izdelavo kuhinj – visečih elementov in delovnih površin – dejstvo, da svojim strankam ponujamo celostno storitev, ki ni omejena izključno na prodajo. Nudimo vam osebno svetovanje, za katerega si bomo vzeli dovolj časa in natančno prisluhnili vsem vašim idejam glede kuhinje oz. elementov. Cena izvedbe projekta med drugim vključuje 3D-izris, za kar uporabimo poseben računalniški program. S pomočjo tega izrisa je mogoče preveriti, ali se dimenzije načrtovanih elementov oziroma kosov pohištva za kuhinjo zares ujemajo z dimenzijami prostorov. Če je to potrebno, so seveda možni popravki – popravki dimenzij in/ali spremembe postavitve, barv itn. Prav to, da pridemo do resnično idealne rešitve, ki je skladna z dimenzijami razpoložljivega prostora in z vašimi željami, je navsezadnje glavni namen 3D-izrisa elementov vaše nove kuhinje. Cena, ki vam jo ponujamo za izdelavo po meri, je torej zares zelo ugodna, če upoštevate, kaj vse vključuje. Med drugim imamo ogromno izkušenj z izdelavo opreme za manjše prostore. Če se soočate s prostorskimi omejitvami, vam torej z veseljem pomagamo pri tem, da bodo dimenzije pohištva optimalne.

kuhinjski elementi
kuhinjski elementi dimenzije

Pulti za kuhinje in viseči elementi iz najkakovostnejših materialov

Razlog, zakaj prav nam zaupati izdelavo elementov kuhinje, pa je poleg cene vsekakor še dejstvo, da si boste s tem zagotovili pohištvo z nadpovprečno življenjsko dobo, katerega vzdrževanje in čiščenje bosta izjemno preprosta. To je posledica uporabe skrbno izbranih, izredno kakovostnih materialov, ki so odporni na vlago in druge manj ugodne vplive. Tako je rezultat resnično trpežna kuhinja. Viseči elementi (shranjevalne omarice) in delovni pulti so poleg tega izdelani v procesu, ki temelji na najsodobnejših proizvodnih postopkih, kar prav tako pomembno pripomore k življenjski dobi tega pohištva in k njegovi funkcionalnosti. Skrbimo namreč za stalno nadgrajevanje znanja naših zaposlenih. Kombinacija bogatih izkušenj in naslanjanja na dolgoletno tradicijo našega podjetja ter sodobnih dognanj na področju proizvodnje notranje opreme prinaša odlične rezultate, kar potrjujejo številne zadovoljne stranke, s katerimi smo doslej že uspešno sodelovali. Na koncu vsakega projekta poskrbimo še za profesionalno montažo, ki zagotovi, da bo pohištvo resnično stabilno in obstojno. Zaradi strokovnih meritev in večkratnih natančnih preverjanj dimenzij ni nikakršne nevarnosti, da bi se med montažo izkazalo, da je prišlo pri izdelavi do napak. Dimenzije pohištva se popolnoma prilegajo prostoru, za katerega je bilo pohištvo ustvarjeno.

Kuhinjski elementi po kosih za vse, ki načrtujete zgolj delno obnovo

Stranke se sicer večinoma odločijo za naročilo celotne opreme za prostor v kompletu, vključno s končno montažo, vendar pa so ena izmed možnosti, ki vam jih ponujamo, tudi kuhinjski elementi po kosih. To pomeni, da za vas izdelamo le posamezne kose, ki jih potrebujete. Kuhinjski elementi po kosih pridejo v poštev predvsem takrat, ko je oprema kuhinje večinoma še vedno dobro ohranjena, dotrajani so le posamezni kosi, ki bi jih zato želeli zamenjati. Ker se morajo novi kuhinjski elementi, izdelani po kosih, seveda skladati z obstoječo opremo, smo tu prav tako izjemno pozorni na to, da so dimenzije izmerjene zares pravilno in da nato pri sami izdelavi pazimo na to, da pri dimenzijah ne pride do nikakršnih, četudi minimalnih odstopanj. Če želite še pred začetkom izdelave kuhinjskih elementov po kosih, namenjenih delni obnovi, preveriti, ali se bodo dimenzije skladale  z dimenzijami pohištva, ki je že v prostoru, pa se lahko tudi v primeru izdelave po kosih odločite za predhodni 3D-izris. Rezervirajte si svoj termin za svetovanje in z našimi sodelavci se boste dogovorili glede vseh podrobnosti. Svetovanje poteka vse dni v tednu, in sicer v prostorih našega salona v Ljubljani, na naslovu Koreninova 10. Vabljeni!