fbpx

Beautiful Blog

Enotna strategija, ki jo je treba uporabiti za telefonsko in farmacevtsko oskrbo

Enotna strategija, ki jo je treba uporabiti za telefonsko in farmacevtsko oskrbo

Zahvaljujoč tem sodobnim tehnologijam lahko vsi strokovnjaki za zdravljenje uporabijo IKT za izmenjavo ustreznih podrobnosti za zdravljenje, medicinsko diagnozo in izogibanje zdravstvenim težavam, pa tudi rane, odpravo in tudi ocenjevanje ter tudi za primer s smernicami prodajalcev zdravljenja z Namen krepitve zdravja in dobrega počutja posameznikov ter tudi njihovih mrež.

Člani gospodinjstva ali prijatelji (iz različnih krajev) lahko sodelujejo v teh pogovorih in razumejo tudi kvalificirane nasvete za izboljšanje zdravja in wellness opismenjevanja celotnih družinskih članov. Priporočeni posebni problem nabira najnovejša razumevanja v standardnih in medicinskih raziskavah na to temo, saj odpira povsem nove stališča v smeri sodobnih strategij v prilagojenih in natančnih zdravilih, večinoma v korist posameznikov, ki za kakršno koli vrsto iz razlogov imajo lahko težave pri dostopu do vrhunske klinične pomoči.

Dr. Francesco amenta, dr. Gopi Battineni, rokopise urednikov obiskovalcev, ki jih je treba poslati na spletu, tako da se prijavite in obiščete na tej spletni strani. Ko se prijavite, obiščite to spletno mesto, da obiščete vrsto oddaje. Rokopise je mogoče predložiti do roka. Vsi prispevki, ki predhodno preverijo, so recenzirani. Sprejeti dokumenti bodo nenehno objavljeni v reviji (takoj, ko bodo odobreni) in bodo tudi med seboj navedeni na edinstvenem spletnem mestu pomislekov.

Za predvidene dokumente lahko naslov in kratek povzetek (v zvezi s 100 besedami) pošljete uredniškemu uradu za objavo na tej spletni strani. Predloženi rokopisi, ki jih prej ne smejo objaviti, niti za revijo niti v drugih krajih (razen dokumentov o konferenci) ne upoštevajo revije). Vsi rokopisi se temeljito prenašajo s postopkom z enim slepom medsebojnim pregledom.

Naša virtualna oskrba v Kanadi: Lexicon Diaries

Časopis za personalizirane zdravila je globalni strokovni recenzirani mesečni časopis, ki ga je objavil MDPI. Pred pošiljanjem rokopisa si oglejte navodila za spletno stran pisateljev. Pristojbina za ravnanje članka (APC) za objavo v tem dnevniku odprte dostopnosti je 2000 CHF (švicarski franki). Poslani dokumenti morajo biti dobro oblikovani in uporabljati odlično angleščino.

Telefarmacija se letos preoblikuje 20. Dve leti po tem, ko je postala metoda ohranjanja in širitve dostopnosti lekarn po vsej državi Severna Dakota, se TrendSetters TelefarMacy prehajajo v sterilno intenziviranje, varne prostore za shranjevanje zdravil, ključne posvete in še več. Po besedah ​​Jessice Adams, Pharm, D, nadzornika upravljavskih dogodkov za Telefarm, zelo zgodnje telefonsko podjetje, ki sta ga leta 2016 https://lekarna-slovenija.com/kamagra-sildenafil/ v letu 2016, je dejansko prešla od pilotske službe do odobrene prakse v 25 državah.

Ker farmacevti, ponudniki, stranke, plačniki in regulativni organi priznavajo prednosti, ki jih lahko daje telekomunikacija, bodo storitve, ki temeljijo na tehnologiji. Telefarmacija najosnovnejše omogoča farmacevtu, da nadzira spletno mesto za daljinsko upravljanje s pomočjo HIPAA, ki je skladen z dvosmernimi zvočnimi inovacijami, ki ustrezajo HIPAA. Farmacevt na daljavo spremlja telefonske tehnike, potrjuje recepte in svetuje strankam iz njihovega območja gostiteljske lekarne.

Med najnovejšimi dogodki je uporaba oddaljene potrditve za sterilizirano IV, ki se intenzivira na Visoki šoli v Severni Karolini (UNC). Farmacevti so videli, da bodo lahko stabilizirali delo v več trgovinah z drogami, ki so za pripravo čistih in sterilnih možnosti IV uporabljali pripravo BD Pyxis IV, razjasnili Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, direktor farmacije in izredni učitelj kliničnega izobraževanja na fakulteti za farmacijo UNC Eshelman v Chapel Hillside, Severna Karolina.

Osnovna načela nedavnega napredka in aplikacij digitalnega …

Sistem PYXIS uporablja inovacije, ki temeljijo na gravimetriki, za razmislek in potrditev sestavljenih izdelkov, opisan Americe. Sistemski podoba v postopek sestavljanja, za katerega se običajno skrbi, servisni tehnik in ga pregleda tudi lokalni farmakolog. Ker je farmakolog na kraju samem uporabljal slike, ki jih je ustvaril sistem, ni bilo očitne razlike med pregledom fotografij na naslednjem območju ali 25 milj stran.

“Ko smo opravili raziskavo, država ni imela smernic glede tovrstne telefonije,” je dejala Amerine, “zato smo test zasnovali z oddaljeno in oceno vseh sestavljenih čistih in sterilnih predmetov na kraju samem.”Ko se je začela pandemija CoVID-19,” smo od [državnega] lekarniškega odbora prejeli opustitev, da bomo lahko opravili ta daljinski čisti in sterilni preverjanje, dokler traja izredne razmere, “je dejala.”Naša naslednja pobuda je, da lahko v dolgotrajnem izrazu dosledno uporabljamo telefonsko opremo, da bi še več delitve delovne obremenitve na spletnih straneh dosledno izkoristili.

Če niste povezani s trgovino z drogami, vam omogoča približno več časa s strankami.”Roger Rose, RPH, nadzornik rešitev za droge za zdravstveno ustanovo Wickenburg Area, je leta 2019 odprl začetni telefon v Arizoni. Wickenburg je že dolgo imel satelitsko središče v mestu Kongres, ki je povezan s 16 miljami stran.

Vožnja do Wickenburga za napolnitev receptov ni vedno smiselna za bolnike. “Dvakrat na dan smo delali pošiljke v kongresnem centru, a tudi to res ni delovalo,” je zatrdila Rose. “Bolniki so morali še vedno iti domov, potem ko se klinika vidi, potem ko se vrne kasneje ali morda naslednji dan.

https://app.roll20.net/users/11554860/isabell-d