fbpx

Naj oprema dnevne sobe ustreza vašim željam in okusu

Pohištvo dnevne sobe navadno v osnovni različici vsebuje predvsem omarico za televizijo, klubsko mizico in sedežno garnituro, pogosti pa so tudi regali za dnevno sobe. Po želji uporabnika so temu dodane še kakšne druge omarice, sicer pa navadno dnevne sobe po svoji osnovni funkciji ostajajo prostor, kjer gledamo televizijo in se družimo. V podjetju Pohištvo Erjavec imamo za vas na voljo pestro izbiro pohištva za dnevne sobe, kuhinje, jedilnice in predsobe. Oglejte si našo spletno stran ali katalog, dobrodošli pa ste tudi v našem salonu v Ljubljani, kjer se boste lahko z našimi svetovalci pogovorili o svojih željah.

Velike ali mahne dnevne sobe – vse opremimo brez težav

Dnevne sobe so tako po velikosti kot po merah med seboj izjemno različne, zato je pri izbiri pohištva treba upoštevati tudi njeno velikost. Naši svetovalci bodo poskrbeli, da bo oprema vaše dnevne sobe čisto v skladu z vašimi željami, obenem pa bo odlično izkoristila prostor, ki ga imate na razpolago. Pomagali vam bodo tudi pri izbiri modelov in barv, če imate v svojem domu skupen prostor za kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico, pa je treba pri izbiri paziti tudi na to, da se pohištvo med seboj dopolnjuje. To seveda še zdaleč ne pomeni, da mora biti vse v enaki barvi, je pa potrebno določeno usklajevanje dnevne sobe in kuhinje.

dnevne sobe

Praktični regali za dnevne sobe

Klasične dnevne sobe imajo poleg omarice za televizijo nekje postavljen tudi regal za dnevne sobe, na katerega ljudje postavljamo različne stvari. Če radi berete, so lahko na njem vaše najljubše knjige. Če ste ljubitelj različnih okrasnih predmetov, lahko prostor polepšate tako, da jih postavite na police. Ali pa nanje postavite kakšno zbirko predmetov, ki bi jo radi pokazal obiskovalcem. Oprema dnevne sobe je lahko tako individualizirana, kot ste vi sami. Le povedati nam morate, kaj želite.

Otroške sobe