fbpx

Dnevne sobe Erjavec za estetsko dovršen prostor

Dnevna soba je običajno opremljena s tv omarico, klubsko mizo ter sedežno garnituro. Priljubljeno pohištvo za dnevne sobe je oblikovano z nizkimi elementi, v višini pa so nameščene vitrine in regali za dnevne sobe. Z nizkimi elementi bo vaša moderna dnevna soba izgledala prostorno in sodobno. Izberite dnevne sobe Erjavec za estetsko dovršen prostor. Med našo pisano ponudbo so tudi moderne dnevne sobe.

Erjavec dnevna soba 1
Erjavec dnevna soba 1

Pohištvo za dnevne sobe – izbira za sproščene trenutke

Dnevna soba je prostor za uživanje in sproščanje. Udobje, ki ga lahko prinese dnevna soba, bo ustvarilo pravi dom. Mizarstvo Erjavec je znano predvsem po svojih vrhunsko oblikovanih kuhinjah, katerim se pridružujejo tudi dnevne sobe.

Erjavec dnevna soba 2
Erjavec dnevna soba sestav

Moderna dnevna soba – izbira minimalizma

Dnevna soba z minimalistično opremo bo ustvarila videz moderne dnevne sobe. Moderno pohištvo za dnevne sobe je preprostih in čistih linij, ki poskrbi za svež videz prostora. Moderna dnevna soba lahko včasih deluje nekoliko hladno, zato za prijeten občutek domačnosti vaše moderne dnevne sobe izberite prave barve. Regali za dnevne sobe pa so primerni za razstavo osebnih predmetov.

Erjavec dnevna soba 3
Erjavec dnevna soba 2

Dnevne sobe – izrazite svoj okus in slog

Dnevna soba je najprimernejši prostor, s katerim lahko izrazite svoj slog in okus. Pohištvo za dnevne sobe iz lesa in usnjena sedežna garnitura je primerna oprema za klasičen videz. Sodobno oblikovano pohištvo za dnevne sobe pa je primerno za moderne dnevne sobe. Za dodatne police, namenjene organiziranemu shranjevanju , so najprimernejši različni regali za dnevne sobe.

Erjavec dnevna soba 4
Erjavec dnevna soba 1

Praktični regali za dnevne sobe

Klasične dnevne sobe imajo poleg omarice za televizijo nekje postavljen tudi regal za dnevne sobe, na katerega ljudje postavljamo različne stvari. Če radi berete, so lahko na njem vaše najljubše knjige. Če ste ljubitelj različnih okrasnih predmetov, lahko prostor polepšate tako, da jih postavite na police. Ali pa nanje postavite kakšno zbirko predmetov, ki bi jo radi pokazal obiskovalcem. Oprema dnevne sobe je lahko tako individualizirana, kot ste vi sami. Le povedati nam morate, kaj želite.

Erjavec dnevna soba 1
Erjavec dnevna soba