fbpx

Črne kuhinje so prostor brezčasne elegance

Kakšne so najlepše kuhinje za vas? Ne glede na to, ali so to svetle, lesene ali črne kuhinje, vam jih v podjetju Kuhinje Erjavec izrišemo in prilagodimo po vaših željah in potrebah. Glede na individualne navade, vam izrišemo pohištvo, piko na i pa dodajo izbrani dodatki za kuhinjo. Na voljo vam je tudi nakup kuhinje na obroke.

Najlepše kuhinje po ugodnih cenah

Kuhinjo vam zasnujemo po merah vašega doma, tako vam nudimo tudi male kuhinje, ki so kljub svoji majhnosti funkcionalne in imajo vse, kar potrebujete. Tako bo prostor kuhanja in ustvarjanja zares tudi prostor druženja in zabave. V ponudbi imamo kuhinje različnih stilov in barv, med njimi so tudi nežne bele kuhinje, ki prostor osvetlijo in ga povečajo, zato so primerne tudi v primeru, da imate manj prostora. Črne kuhinje pa na drugi strani delujejo brezčasno elegantno ali pa bolj robustno, odvisno od tega, kakšne materiale in dodatke za kuhinjo izberete. Črne kuhinje so sicer pogosto izbrane, pomembno pa je, da pri črni kuhinji naredimo barvno kombinacijo z belo, vanilijo ali svetlim odtenkom lesa. Tako bo kuhinja moderna in vseeno tudi svetla.

Bele ali črne kuhinje – izberite s 3D izrisom

Najlepše kuhinje so take, ki si jih izberete sami, pomembno pa je, da imate pri tem možnost pomoči strokovnjakov, ki vaše ideje izbrusijo, vam predlagajo optimalne rešitve in ponudijo različne možnosti. Na koncu si svojo najlepšo kuhinjo izberete sami, pri čemer vam pomagamo s 3D izrisom, s pomočjo katerega si postavitev, barve in obliko lažje predstavljate.

Da bo izbira vaše črne kuhinje unikatna, vam jo vodo naši arhitekti z dolgoletnimi izkušnjami na področju notranjega opremljanja izrisali s 3D izrisom. Nakup kuhinje bo tako zares enostaven, ker si boste kuhinjo lahko zelo dobro predstavljali, nato pa boste skupaj z arhitektom združili ideje in ustvarili različne verzije najlepše kuhinje za vas. Ko boste dokončno izbrali, vam bomo kuhinjo izdelali v naši proizvodni enoti, nato pa vam jo vgradili v vaš dom. Omogočamo vam tudi nakup kuhinje na obroke.