fbpx

Bogata ponudba s širokim razponom cen

Cene kuhinj močno variirajo, saj so odvisne od veliko dejavnikov: izbrani material, število kuhinjskih elementov, vratca, različni mehanizmi, bela tehnika, multimedija, zaključni detajli … Podobno kot pri drugih produktih pa tudi za tudi tukaj velja, da se nizke cene kuhinj odražajo pri nižji kakovosti. Ne iščite torej samo najcenejše rešitve, saj je kuhinja prostor, ki ga izbiramo za dolgo. Mora nam služiti zanesljivo, biti funkcionalna, udobna, seveda tudi estetsko dovršena. Vse te stvari nudimo v Pohištvu Erjavec, kjer smo s široko ponudbo poskrbeli, da je cenik kuhinj zadovoljiv za najrazličnejše stranke.

kuhinja erjavec

V ceno kuhinje všteta celotna storitev

Pomembno je poudariti, da naš cenik kuhinj zajema celotno storitev od načrtovanja do končne montaže. Na enem mestu boste dobili vso potrebno podporo, da bo proces čim bolj prijazen. Cena kuhinje zajema svetovanje in načrtovanje, 3D izris, izdelavo kuhinje in strokovno montažo. Prvi korak do nove kuhinje je, da si rezervirate termin in nas obiščete v salonu na Koreninovi 13 v Ljubljani. Ne pozabite s seboj prinesti tlorisa prostorov, da se boste lahko z našimi strokovnjaki pogovorili o konkretnih zamislih in rešitvah. S svojimi bogatimi izkušnjami vam bomo lahko veliko pomagali in vam svetovali, kako do najlepše kuhinje.

Na podlagi načrtov vam bomo pripravili 3D izris, ki bo v veliko pomoč. Z njim si boste natanko predstavljali opremljeni prostor in po željah spreminjali materiale, barve in postavitve. Ob naročilu pohištva je izris vštet v ceno kuhinje in ga ni treba doplačevati. Izdelava pohištva poteka v naši lastni proizvodnji in je zares visokokakovostna. Vsi naši zaposleni so mojstri svojega področja, zato bodo delo opravili vrhunsko. Novo kuhinjo lahko pričakujete 2 meseca od potrditve naročila. Zadnji korak je še dobra montaža, za katero poskrbijo usposobljeni montažerji. Z vami se dogovorimo za primeren termin in kuhinjo vgradimo v najhitrejšem možnem času. Ko pomislite, kaj vse dobite za ceno kuhinje, je cenik pravzaprav zelo ugoden.

Kako se lotiti načrtovanja kuhinjskega prostora in cenika kuhinje

Da bi do nove kuhinje prišli brez zapletov, je dobro, da se na načrtovanje primerno pripravimo. To pomeni, da raziščemo stile kuhinj, ki nam ustrezajo, se odločimo za okviren budžet, ki smo ga pripravljeni odšteti za kuhinjo in premislimo o elementih in beli tehniki, ki jih želimo oziroma potrebujemo. Lahko si pripravite tudi prioritetno listo stvari, ki jih hočete v kuhinji. Ko bo treba sprejemati kompromise zaradi cene kuhinje, se boste tako veliko lažje odločili, kaj obdržati. Če do svetovalca pridete z jasnimi idejami in mu že znate natančno predstaviti, kaj od nove kuhinje pričakujete, bo proces veliko lažji in hitrejši. Seveda vam bo strokovnjak dal še dodatne ideje, da na koncu pridete do odlične kuhinje in cenika, ki bo za obe strani pošten. Pri razmisleku o kuhinji se osredotočite na to, koliko časa v njej res preživite in katero opremo vsakodnevno uporabljate. Kuhinje se močno razlikujejo glede na življenjski stil posameznikov in družin, zato cena kuhinje, ki jo ima prijatelj ali sosed, ni nujno tudi vaša. Vsakdo si kuhinjo oblikuje glede na lastne navade.

kuhinja erjavec

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno kuhinj

Zelo dobra lastnost naše ponudbe je, da stremimo k odličnemu razmerju med kakovostjo in ceno. O tem pričajo številne zadovoljne stranke, ki svoje kuhinje še po več desetletjih ne želijo menjati. Tudi kadar je cena kuhinje visoka, pri nas veste zakaj plačujete. Pri izdelavi uporabljamo le najboljše materialne, smo natančni in odgovorni do slehernega naročnika. Na dolgo življenjsko dobo kuhinjskega pohištva vpliva tudi skrbna montaža. Ker v našem podjetju damo zares veliko na zadovoljstvo strank in dobro ime podjetja, ste lahko prepričani v visoko kakovost storitev.

Zakaj izbrati kuhinje Erjavec – dodana vrednost pri nakupu

Cenik kuhinj ni edina stvar, na katero se je vredno ozreti. Kuhinje Erjavec nosijo ogromno dobrih lastnosti, prav tako pa vsi zaposleni, ki vas do nove kuhinje pripeljejo. Le z dobrim osebjem, ki čuti vrednote podjetja in se zanj potrudi vsak dan, lahko dobite tako dober rezultat. Izredno smo ponosni na lastno proizvodnjo kuhinj, doma, v Sloveniji, kjer lahko nadziramo vse procese izdelave in smo tako prepričani v izdelke, ki jih prodajamo. Kot stranka boste začutili našo povezanost s pohištvom in hkrati prispevali k slovenskemu gospodarstvu. Naš odnos je strokoven in prijazen, prilagodimo se vam, kot je le možno. To pomeni, da vse materiale za kuhinje in barve izbirate po želji, nudimo pa tudi možnost obiska arhitekta na domu. Držimo se dobavnih rokov in izpolnjujemo svoje obljube, zato smo zanesljivi partner.

Vabimo vas torej, da se sprehodite po naši spletni strani, preverite našo ponudbo in nam pošljete povpraševanje. Dogovorili se bomo za termin svetovanja in čim prej začeli z načrtovanjem vaše nove sanjske kuhinje. Ker izdelujemo tudi drugo pohištvo, vam omogočamo celovito prostorsko rešitev, torej tudi povezavo kuhinje v jedilnico in naprej v dnevno sobo. Z nami bo bivanje bolj prijetno, udobno in praktično. 

Zasnova kuhinje oz. načrtovanje kuhinje – podrobneje