fbpx

Kuhinja po meri je investicija, ki se izplača

Pri marsikomu je nakup nove kuhinje pogojen s ceno, ki je v primeru izdelave kuhinje po meri nekoliko višja kot pri nakupu kuhinje v kateri izmed večjih trgovin s pohištvom. Odločitev za kuhinjo po meri pa ne bi smeli tehtati na podlagi njene cene v smislu stroška izdelave, temveč z ozirom na dejstvo, da gre za dolgoročno investicijo v vaše zadovoljstvo s pohištvom. Navsezadnje kuhinjski elementi niso nekaj, kar bi menjavali na vsakih nekaj let samo zato, ker smo se jih naveličali. Ali pa ker smo sčasoma ugotovili, da njihova razporeditev ne ustreza našim dejanskim potrebam. Če se želimo nakupa lotiti zares premišljeno, potem je odločitev za kuhinjo po meri edina prava, saj je izdelava po naročilu edini način, da razpoložljivi prostor kar najbolje izkoristimo.

črne kuhinje

Kuhinja po meri v klasični ali moderni izvedbi

Ne glede na to, ali ste pristaš klasičnega ali modernega stila, za vas lahko izdelamo kuhinjo, ki bo popolnoma zadostila vsem vašim potrebam ter estetskim preferencam. Izkušnje imamo tako z izdelavo odprtih kuhinj, mini kuhinj, kotnih kuhinj, kot tudi kuhinj z otokom in še bi lahko naštevali. Poleg tega za vas lahko izdelamo tudi pohištvo za druge prostore, ki so tako ali drugače povezani s kuhinjo, in tako zagotovimo, da bo oprema vašega doma popolnoma usklajena.

Celostna storitev – od načrtovanja do montaže

Kot strokovnjaki za izdelavo kuhinje po meri vam nudimo celostno storitev, t.j. od načrtovanja, svetovanja, do izdelave in montaže. V fazi načrtovanja se lahko odločite za izdelavo 3D izrisa kuhinje, s pomočjo katerega si boste lažje vizualizirali končni izdelek ter na ta način skupaj z arhitektom lažje dorekli tudi najmanjše detajle.

Še vedno oklevate pred odločitvijo? Naj vas prepričamo z naslednjimi prednostmi, ki jih prinaša sodelovanje z našim podjetjem:

  • imamo lastno proizvodnjo kuhinj in ostalega pohištva po meri,
  • izdelamo vam visokokakovosten 3D izris kuhinje,
  • imamo strokoven in prijazen odnos do strank,
  • vse materiale za kuhinje in barve lahko izberete po želji,
  • nudimo tudi možnosti obiska arhitekta in izmere ter izris kuhinje na domu,
  • omogočamo celovito prostorsko rešitev: kuhinja + jedilnica + dnevna soba in
  • imamo dobro razmerje med ceno kuhinje in kakovostjo,
  • natančnost dobavnih rokov in še in še.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ZA IZDELAVO KUHINJE PO MERI