fbpx

3D izris kuhinje – program, ki bistveno poenostavi načrtovanje lepe kuhinje

3D izris kuhinje je računalniški program za virtualni izris kuhinje, ki načrtovanje kuhinje bistveno poenostavi in omogoča realen vpogled v videz opremljenega bivalnega prostora. Program za 3D izris kuhinje nudi povsem enostaven način preizkušanja različnih kombinacij oblik, barv, opreme in kuhinjskih elementov. Gre za dragoceno orodje v svetu arhitekturnega projektiranja, saj lahko program za izris kuhinje še tako nenavadne ideje predstavi razumljivo oz. na način, ki omogoča virtualni vstop v vaše bodoče stanovanje. Izdelava kuhinje po meri je na ta način že vnaprej načrtovana do potankosti, zaradi česar bo še toliko bolj odgovarjala vašim željam.

Izris kuhinje
Načrtovanje kuhinje

V podjetju Pohištvo Erjavec d.o.o. se z izdelavo pohištva, predvsem pa kuhinj po meri ukvarjamo že desetletja. Pri tem stremimo k izdelavi kakovostnega in oblikovno dovršenega pohištvo za kuhinje in druge bivalne prostore. Pri tem uporabljamo najsodobnejšo tehniko in vgrajujemo najboljše materiale. Na enem mestu vam nudimo celostno storitev: načrtovanje kuhinje poteka v tesnem sodelovanju z vami, za lažjo predstavitev pa vam bo v veliko pomoč omenjeni napreden 3D izris kuhinje. Potrjenemu načrtu sledi izdelava kuhinje, poskrbimo pa tudi za njeno montažo.

Natančno načrtovanje – ključ do lepe kuhinje

Pred nakupom kuhinje se večina ljudi že vsaj deloma odloči, kakšno kuhinjo oziroma kakšno postavitev elementov si želi. Ključna dejavnika za oblikovanje lepe kuhinje sta seveda natančno načrtovanje in primeren izris kuhinje. Načrtovanje kuhinje se mora prilagoditi obliki in razpoložljivosti prostora ter pravilnemu zaporedju posameznih elementov in razdalj med delovnimi centri kuhinje. Po zaslugi programa za 3D izris kuhinje boste lahko glede na obliko in velikost prostora izbrali najboljšo razporeditev elementov in določili razdaljo med njimi. S tem si boste lahko zagotovili maksimalno funkcionalnost in zračnost, hkrati pa se ne boste odrekli lepi kuhinji z dovršenimi estetskimi elementi. Program za izris kuhinje vam bo tako olajšal odločitev pri marsikateri zagati in pripomogel k oblikovanju lepe kuhinje po meri. Poleg tega pa boste lahko spremljali, kako izdelava kuhinje poteka.

Izdelava kuhinje
Program za izris

Končna odločitev o tem, kako boste izkoristili vaš kuhinjski prostor, je seveda vaša – mi pa vam pri izbiri lahko pomagamo s strokovnimi nasveti. 3D izris kuhinje – pot do lepe kuhinje še nikoli ni bila tako enostavna.